Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali430g84kcal7.7g9.5g0.9g9.9g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl201g60kcal9.2g3.8g0.6g3.2g
Sipuli (käsittelemätön)57g16kcal0.7g2.8g0.1g1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour57g172kcal1.9g2.5g17.2g0.6g
Katkarapu103g73kcal14.9g0.7g1.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 115g87kcal2.2g17.8g0.2g1.1g
Vesi287g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g985kcal73.2g74.2g40.2g31.6g
Valittu annoskoko1250g493kcal36.6g37.1g20.1g15.8g
Annoskoko puolitettuna625g246kcal18.3g18.6g10.1g7.9g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=13299