Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 142g1010kcal1.1g0.6g113.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 246g845kcal25.1g172.5g3g8.6g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 24g20kcal0.7g1g1.4g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 261g372kcal32.6g0.8g26.7g0g
Anjovis 77g197kcal22.2g7.4g8.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 95g61kcal3g4.6g3.3g0g
Purjosipuli237g45kcal4.3g5.7g0.5g5g
Tilli, tuore 14g4.3kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Pizzajuusto, valio95g322kcal23.7g0g24.6g0g
Muna, annos 60g57g50kcal4.3g0.5g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5854kcal235g386.4g371g27.8g
Valittu annoskoko1250g2927kcal117.5g193.2g185.5g13.9g
Annoskoko puolitettuna625g1463kcal58.8g96.6g92.8g7g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.5g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831