Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 142g98kcal7.2g13.3g0.6g4.4g
Vesi853g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 228g497kcal41.6g0g37.1g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)26g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1204kcal98.2g29g75.6g9.6g
Valittu annoskoko1250g602kcal49.1g14.5g37.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna625g301kcal24.6g7.3g18.9g2.4g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134401