Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen152g1098kcal1.5g1.5g122g0g
Vesi, vesijohtovesi 152g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 259g1052kcal0g258.9g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g305g1067kcal10.7g247g3g9.1g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten46g151kcal10.7g20.6g9.6g5g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.1g20kcal0g5g0g0g
Kananmuna kuoreton 112g160kcal14g0.3g11.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g92g366kcal0g91.5g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten15g50kcal3.6g6.9g3.2g1.7g
Oivariini, 80 normaalisuolainen51g366kcal0.5g0.5g40.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 51g23kcal1.5g2.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8741kcal86g1276.8g381.6g31.8g
Valittu annoskoko1250g4371kcal43g638.4g190.8g15.9g
Annoskoko puolitettuna625g2185kcal21.5g319.2g95.4g8g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002