Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk378g101kcal2.3g20g0.8g5.3g
Sipuli (kuorittu)95g26kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Soijapapu, keitetty, suolaton 567g1012kcal91.6g40.3g45.2g40.1g
Linssi, punainen, Go Green189g614kcal45.4g92.6g1.9g22.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.6g7.9kcal0.6g1.2g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g128kcal0g0g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3776kcal282.2g317.2g124.6g139.8g
Valittu annoskoko1250g1888kcal141.1g158.6g62.3g69.9g
Annoskoko puolitettuna625g944kcal70.6g79.3g31.2g35g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135074