Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g354g99kcal2.1g21.1g0.7g8.9g
Sipuli 354g107kcal4.4g17g0.7g6g
Vesi, vesijohtovesi 460g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g96kcal0g0g10.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g71g198kcal13.5g0g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1000kcal40g76.2g55.2g29.8g
Valittu annoskoko1250g500kcal20g38.1g27.6g14.9g
Annoskoko puolitettuna625g250kcal10g19.1g13.8g7.5g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135255