Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 422g1449kcal43g295.6g5.1g14.8g
Sokeri 207g841kcal0g206.9g0g0g
Leivinjauhe 8.1g14kcal0.4g3.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka8.1g32kcal0g8g0g0g
Rypsiöljy 183g1616kcal0g0g182.7g0g
Mustikka metsä- 390g172kcal1.9g25g2.3g12.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 15g52kcal0g12.6g0g0.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g16g63kcal0g15.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8479kcal90.6g1134.2g380.2g55.8g
Valittu annoskoko1250g4239kcal45.3g567.1g190.1g27.9g
Annoskoko puolitettuna625g2120kcal22.7g283.6g95.1g14g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746