Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 768g2537kcal15.4g23.1g269g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen154g51kcal5.1g7.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g128g512kcal0g128.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g154g98kcal5.4g0.3g38.4g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g46g150kcal3.5g24.9g3.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6697kcal58.8g367.8g621.2g2.4g
Valittu annoskoko1250g3349kcal29.4g183.9g310.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna625g1674kcal14.7g92g155.3g0.6g
Arvot/100g100g268kcal2.4g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761