Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)356g813kcal67.6g0g60.5g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)347g160kcal5.9g27.8g2.8g5.6g
Valkosipuli 45g48kcal3.5g7.3g0.3g0.9g
Vesi178g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g267g881kcal34.7g170.8g7.5g22.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g58g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3836kcal224g418.6g142.4g61.2g
Valittu annoskoko1250g1918kcal112g209.3g71.2g30.6g
Annoskoko puolitettuna625g959kcal56g104.7g35.6g15.3g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135786