Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 494g145kcal4.6g22.2g2g9.4g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g291g407kcal61g0g20.3g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g55g185kcal3.6g42.5g0.3g0g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g283g156kcal4.8g18.7g6.8g3.4g
Tilli, tuore 29g8.7kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Persilja 36g10kcal0.5g0.4g0.1g2.9g
Rypsiöljy 22g193kcal0g0g21.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2233kcal152.2g172g103.2g34g
Valittu annoskoko1250g1116kcal76.1g86g51.6g17g
Annoskoko puolitettuna625g558kcal38.1g43g25.8g8.5g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045