Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g457g274kcal6.9g59.4g0.5g4.1g
Porsaanpaisti vähärasvainen 425g692kcal119.1g0g23.6g0g
Porkkana 144g47kcal0.9g8g0.3g3.7g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Lanttu 117g34kcal1.2g5.4g0.4g2.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala12g33kcal2.3g0.6g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2211kcal263.2g156g54.6g23g
Valittu annoskoko1250g1105kcal131.6g78g27.3g11.5g
Annoskoko puolitettuna625g553kcal65.8g39g13.7g5.8g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136301