Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa437g74kcal1.7g10.9g2.6g3.1g
Porkkana 116g38kcal0.7g6.5g0.2g3g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)33g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Tomaattimurska 182g54kcal1g9.6g0.4g3.5g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 29g156kcal0.3g0.2g17.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g75kcal2.2g15.3g0.3g0.8g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 218g99kcal2.2g14.2g3.3g1.7g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)12g31kcal0.6g0.7g2.9g0.1g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives12g33kcal0.5g0.7g3.3g0g
Lohisäilyke113g113kcal20.3g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1372kcal60.4g120.8g68g25.8g
Valittu annoskoko1250g686kcal30.2g60.4g34g12.9g
Annoskoko puolitettuna625g343kcal15.1g30.2g17g6.5g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718