Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 321g58kcal1.8g8g1.3g2.2g
Peruna, keskikokoinen 60g321g192kcal4.8g41.7g0.3g2.9g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g321g475kcal65g5.5g20.8g0g
Fetajuusto (Pirkka)160g441kcal25.6g1.6g36.9g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)64g19kcal0.6g2.6g0.3g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 64g250kcal1.4g1.4g26.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2870kcal198.4g121.6g173g10.4g
Valittu annoskoko1250g1435kcal99.2g60.8g86.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna625g718kcal49.6g30.4g43.3g2.6g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136772