Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g370g333kcal5.6g22.2g24.1g7.4g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g370g167kcal5.6g27.8g3.7g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g278g319kcal44.4g5.3g13.9g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g232g255kcal53.2g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2148kcal217.6g110.6g91.8g14.8g
Valittu annoskoko1250g1074kcal108.8g55.3g45.9g7.4g
Annoskoko puolitettuna625g537kcal54.4g27.7g23g3.7g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961