Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 623g218kcal28.8g12.1g1.9g15.6g
Kanttarelli, tuore, annos 100g249g60kcal4.5g7.5g1.2g4.7g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Voi 17g126kcal0.2g0.1g14.2g0g
Mozzarella light75g120kcal14.9g0.4g6.7g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g249g174kcal5g8.2g12.9g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1417kcal107.8g60.2g74g44.8g
Valittu annoskoko1250g708kcal53.9g30.1g37g22.4g
Annoskoko puolitettuna625g354kcal27g15.1g18.5g11.2g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147