Kruunuvihannesjuustopaistos

1 pss (250 g) kruunuvihanneksia
26 g voita
64 g koskenlaskijaa

hauduta ensin voissa 5-10 min vihanneksia.

Kun ne alkavat olla pehmeitä, ala paistamaan niitä ja lisää koskenlaskijaa joukkoon ja anna vielä paistua kunnes ovat pehmeitä ja vähän paistuneen näköisiä.

Herkullinen perunan korvike karppaajalle.

Tarjoa lihan tai kalan kera, myös munakkaan kera käy. Vain mielikuvitus on rajana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kruunusekoitus, apetit906g199kcal15.4g28.1g1.8g19.9g
Voi vähäsuolainen 94g683kcal1.1g0.4g76.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g232g649kcal44.1g0.1g51g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3064kcal121.2g57.2g258.8g39.8g
Valittu annoskoko1250g1532kcal60.6g28.6g129.4g19.9g
Annoskoko puolitettuna625g766kcal30.3g14.3g64.7g10g
Arvot/100g100g123kcal4.8g2.3g10.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137907