Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g407g98kcal7.3g12.2g2g7.7g
Sipuli (kuorittu)174g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Tilli, tuore 58g17kcal2.1g0.5g0.5g1.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl291g247kcal4.1g12.8g20.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos29g209kcal0.1g0.1g23.3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g123g30kcal2.2g3.7g0.6g2.3g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Tilli, tuore 18g5.3kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl88g75kcal1.2g3.9g6.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos8.9g64kcal0g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1613kcal41.2g88.6g121g31g
Valittu annoskoko1250g807kcal20.6g44.3g60.5g15.5g
Annoskoko puolitettuna625g403kcal10.3g22.2g30.3g7.8g
Arvot/100g100g65kcal1.6g3.5g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138351