Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g560g1120kcal78.4g11.8g84g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g467g280kcal4.7g21g18.7g2.8g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g19g168kcal0g0g18.7g0g
Tilli mauste4.7g0.8kcal0.1g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.9g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g9g6.1kcal0.7g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.9g4.3kcal0.2g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3165kcal168.4g69.8g243g5.6g
Valittu annoskoko1250g1583kcal84.2g34.9g121.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna625g791kcal42.1g17.5g60.8g1.4g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565