Mantelivaahtomykyset

2 valkuaista
6 rkl Canderell -makeutusjauhetta

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää Canderell ruokalusikallinen kerrallaan voimakkaasti vatkaten.

Lisää mantelijauho varovasti käännellen.

Nostele kahdella teelusikalla n. 20 vaahtopalleroa levinpaperille ja paista uunissa miedolla lämmöllä (175 astetta tai kaasu 2) 5-10 minuuttia, kunnes saavat vähän ruskeita laikkuja pintaan.

Anna jäähtyä hetki ja irrota varovasti, tarjoile hieman lämpiminä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 6 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)885g372kcal86.7g13.3g0.9g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g199g757kcal2.8g186.6g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g166g996kcal39.8g11g89.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4248kcal258.6g421.8g181g0g
Valittu annoskoko1250g2124kcal129.3g210.9g90.5g0g
Annoskoko puolitettuna625g1062kcal64.7g105.5g45.3g0g
Arvot/100g100g170kcal10.3g16.9g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138689