Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi641g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)19g19kcal1.4g3.3g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Purjosipuli 32g7.3kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g96g27kcal0.6g5.7g0.2g2.4g
Selleri, annos 50g64g9kcal0.6g1.9g0g0g
Tomaatti, tuore160g33kcal1g6.1g0.5g2.2g
Sieni tatti, hapero 96g27kcal1.8g2.8g0.5g1.8g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g64g7.1kcal0.5g1g0.1g0g
Oliiviöljy 13g113kcal0g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g519kcal14.6g49.4g28.8g17.2g
Valittu annoskoko1250g259kcal7.3g24.7g14.4g8.6g
Annoskoko puolitettuna625g130kcal3.7g12.4g7.2g4.3g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138711