Kreikkalainen kalavuoka

Tän ei ole tarkoitus olla mikään Pirkka-mainos, mut nää tuotteet nyt vaan sattuu olemaan Pirkkaa :)

3 pkt Pirkka kahden kalan kuutiota pakasteena
300 g tuoretta tai pakaste parsakaalia
1 prk Pirkka fetajuustokuutiota öljyssä (öljy valutettu pois)
2 prk Valio ruokakerma 5%

aurinkokuivattuja tomaatteja
mustia oliiveja

tuore parsakaali kannattaa esikypsentää keittämällä ensin, samalla voi pelkät kalakuutiot laittaa lämpenevään uuniin sulamaan.

Kun parsakaali on kypsentynyt sopivaksi, niin lisätään muut aineet vuokaan ja kypsennetään n. 200 asteisessa uunissa n. 35 min tai niin kauan että pinta on kauniin ruskea.

Tarjoillaan täysjyväriisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Elviira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g542g542kcal103g0g11.9g0g
Fetajuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka)226g610kcal40.7g4.5g47.4g0g
Parsakaali, tuore, 257g181g54kcal8.3g3.6g0.5g2.9g
Ruokakerma Valio 5%241g145kcal2.9g6.7g12g0g
Aurinkokuivatut tomaatit ilman öljyä30g55kcal0.8g3.6g2.1g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)30g36kcal0.3g1.3g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2882kcal312g39.4g155.6g5.8g
Valittu annoskoko1250g1441kcal156g19.7g77.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna625g721kcal78g9.9g38.9g1.5g
Arvot/100g100g115kcal12.5g1.6g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138905