Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 640g112kcal11.7g2.6g3.2g12.2g
Voi 21g155kcal0.3g0.1g17.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g32g24kcal2.4g3g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 427g1408kcal8.5g12.8g149.3g0g
Mustapippuri 2.1g6kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 128g39kcal1.6g6.1g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3489kcal49.4g51.2g340.8g30.2g
Valittu annoskoko1250g1744kcal24.7g25.6g170.4g15.1g
Annoskoko puolitettuna625g872kcal12.4g12.8g85.2g7.6g
Arvot/100g100g140kcal2g2g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138958