Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g941g226kcal11.3g32g1.9g19.8g
Oliiviöljy 73g642kcal0g0g72.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original54g38kcal2.2g4.3g1.6g1.6g
Valkoviinietikka (Rajamäen)54g11kcal0g3.5g0g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.3g0.2g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 81g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1902kcal32g90.2g152.6g44.2g
Valittu annoskoko1250g951kcal16g45.1g76.3g22.1g
Annoskoko puolitettuna625g476kcal8g22.6g38.2g11.1g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318