Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali428g90kcal5.1g14.5g0.9g9g
Porkkana, keskikokoinen 65g62g17kcal0.4g3.7g0.1g1.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 380g865kcal72.2g0g64.6g0g
Sipuli 143g43kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 238g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2032kcal159g50g131.8g25.8g
Valittu annoskoko1250g1016kcal79.5g25g65.9g12.9g
Annoskoko puolitettuna625g508kcal39.8g12.5g33g6.5g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139704