Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 135g41kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Papu valkoinen, keitetty 180g193kcal15.1g25.1g0.6g12.6g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 90g286kcal21.9g41g1.7g8g
Tomaattimurska 359g106kcal2g19g0.7g6.8g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Rajah Mild Curry Paste (10g)18g26kcal0.7g1.6g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 449g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1451kcal85g190.8g23.8g60g
Valittu annoskoko1250g725kcal42.5g95.4g11.9g30g
Annoskoko puolitettuna625g363kcal21.3g47.7g6g15g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139829