Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali313g66kcal3.8g10.6g0.6g6.6g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)150g350kcal17g0.8g29.3g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 188g305kcal52.5g0g10.4g0g
Lihapullat saarioinen63g150kcal9.4g5.9g9.4g1.3g
Hapankaali 313g88kcal3.3g13.4g0.6g6.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g138g39kcal0.8g8.2g0.3g3.4g
Pekoni, paistettu 63g322kcal10.3g0g31.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2652kcal194.8g80.2g164.8g36.2g
Valittu annoskoko1250g1326kcal97.4g40.1g82.4g18.1g
Annoskoko puolitettuna625g663kcal48.7g20.1g41.2g9.1g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140351