Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.6g6.9kcal0.5g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl11g97kcal0g0g10.7g0g
Vesi577g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)412g124kcal4.1g24.7g0.8g4.1g
Sokeri 3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 83g138kcal6.2g3.3g10.7g2.1g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g116g247kcal11.9g43.6g2.8g8.5g
Timjami 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1275kcal46.4g156.2g50.2g31.4g
Valittu annoskoko1250g638kcal23.2g78.1g25.1g15.7g
Annoskoko puolitettuna625g319kcal11.6g39.1g12.6g7.9g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.2g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140568