Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 83g111kcal7g14.6g1.7g4.2g
Papu valkoinen, keitetty 94g101kcal7.9g13.1g0.3g6.5g
Sipuli 73g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Kaali, valkokaali125g26kcal1.5g4.2g0.2g2.6g
Tomaattimurska 166g49kcal0.9g8.8g0.3g3.2g
Rajah Mild Curry Paste (10g)21g30kcal0.8g1.8g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 624g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 62g199kcal15.2g28.5g1.2g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1126kcal68.4g149g17.6g46.4g
Valittu annoskoko1250g563kcal34.2g74.5g8.8g23.2g
Annoskoko puolitettuna625g282kcal17.1g37.3g4.4g11.6g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140916