Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu107g135kcal11.8g0.3g9.7g0g
Maito, Kevyt716g330kcal22.9g34.4g10.7g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 90g363kcal0g89.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.2g29kcal0g7.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 233g799kcal23.7g163g2.8g8.1g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Voi 90g650kcal1.1g0.4g72.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4626kcal119.4g592.8g192g16.2g
Valittu annoskoko1250g2313kcal59.7g296.4g96g8.1g
Annoskoko puolitettuna625g1157kcal29.9g148.2g48g4.1g
Arvot/100g100g185kcal4.8g23.7g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141859