Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 60g44kcal7.8g0.7g0.2g4.1g
Vesi, vesijohtovesi 298g0kcal0g0g0g0g
Öljy72g644kcal0g0g71.6g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 543g1862kcal55.3g379.9g6.5g19g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g29g30kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Parmesaaniraaste, Tesco239g930kcal78.7g0g67.7g0g
Basilika, kuivattu 3.6g9kcal0.5g0.7g0.1g1.4g
Timjami 1.2g3.4kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7046kcal289.4g772.6g292.8g51g
Valittu annoskoko1250g3523kcal144.7g386.3g146.4g25.5g
Annoskoko puolitettuna625g1762kcal72.4g193.2g73.2g12.8g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141906