Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 70g616kcal0g0g69.7g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1033g368kcal1.7g73.5g0.9g20.7g
Kaurahiutale 83g309kcal12g47.1g6g8.3g
Kaneli, jauhettu, annos 2g2.1g5.4kcal0.1g1.6g0.1g1.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 52g156kcal0.1g38.3g0g0g
Sokeri 10g42kcal0g10.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2993kcal27.8g341.6g153.4g60.2g
Valittu annoskoko1250g1497kcal13.9g170.8g76.7g30.1g
Annoskoko puolitettuna625g748kcal7g85.4g38.4g15.1g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918