Hortonomin hernekeitto

Kuori ja suikaloi porkkanat, keitä 5 min. Lisää hernekeittotiiviste purkista, kinkkusuikaleet ja kuumenna kiehuvaksi.

Mausta keitto sinapilla, valkosipulilla ja meiramilla tai timjamilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purkkihernekeitto (Jalostaja), annos 430g537g285kcal30.6g28.5g4.8g0g
Korpela ylikypsä saunapalvi, annos 350g187g187kcal31.8g1.9g5.6g0g
Porkkana 187g61kcal1.2g10.4g0.4g4.8g
Vesi312g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr6.2g18kcal0.5g0.6g1.5g0.1g
Sinappi 20g26kcal0.9g2.8g1.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1154kcal130g88.4g27g10.4g
Valittu annoskoko1250g577kcal65g44.2g13.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna625g289kcal32.5g22.1g6.8g2.6g
Arvot/100g100g46kcal5.2g3.5g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142580