Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g747g2613kcal97.1g522.6g11.2g0g
Vesi427g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g34g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 43g377kcal0g0g42.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5981kcal194.2g1045.2g107.8g0g
Valittu annoskoko1250g2990kcal97.1g522.6g53.9g0g
Annoskoko puolitettuna625g1495kcal48.6g261.3g27g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142781