Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 78g177kcal12.5g0.4g14.1g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g391g461kcal67.6g5.1g17.2g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 279g119kcal1.1g11.4g0g0g
Lanttu 112g32kcal1.1g5.1g0.3g2g
Ruusukaali 140g34kcal1.9g2.7g0.7g3.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g140g39kcal0.8g8.3g0.3g3.5g
Paprika punainen 112g33kcal1g5g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1789kcal172g76g66g22.2g
Valittu annoskoko1250g895kcal86g38g33g11.1g
Annoskoko puolitettuna625g447kcal43g19g16.5g5.6g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142959