Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 251g557kcal44g0g42.7g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g168g42kcal2.2g7g0.3g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g251g189kcal13.8g30.2g1.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g17g13kcal1.3g1.6g0.1g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g8.4g1.3kcal0.1g0g0g0.2g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 25g57kcal1.3g4.4g3.5g1.5g
Makaroni, keitetty, suolaa 210g202kcal6.3g41g0.7g2.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)8.4g60kcal0.1g0.1g6.7g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g55g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton210g55kcal6.9g6.5g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.5g8.1kcal0.4g0.5g0.3g0.9g
Valkosipulijauhe, annos 3g2.5g8.7kcal0.3g1.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2562kcal168g190.8g122.8g10.8g
Valittu annoskoko1250g1281kcal84g95.4g61.4g5.4g
Annoskoko puolitettuna625g641kcal42g47.7g30.7g2.7g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142965