Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g756g227kcal7.6g30.2g2.3g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi151g15kcal2.3g2.3g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija95g293kcal10.4g0g26.5g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)189g161kcal1.9g6.6g13.2g0g
Tonnikala öljyssä 57g108kcal15.4g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1610kcal75.4g78.8g94.2g0.4g
Valittu annoskoko1250g805kcal37.7g39.4g47.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna625g403kcal18.9g19.7g23.6g0.1g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995