Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali577g122kcal6.9g19.6g1.2g12.1g
Jauheliha, sika-nauta 165g365kcal28.8g0g28g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 21g13kcal0.7g1g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen185g61kcal6.1g9.1g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)41g33kcal0.4g1.9g2.9g0g
Kananmuna kuoreton 68g97kcal8.5g0.2g7g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.2g45kcal0.1g0.1g4.9g0g
Siirappi 8.2g25kcal0g6.1g0g0g
Ohrasuurimo 35g113kcal2.9g22.1g0.7g2.7g
Bataatti, kuorittu 144g117kcal2.3g24.3g0.1g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1980kcal113.4g168.8g91g38.2g
Valittu annoskoko1250g990kcal56.7g84.4g45.5g19.1g
Annoskoko puolitettuna625g495kcal28.4g42.2g22.8g9.6g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.8g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704