Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 845g324kcal8.4g58.3g1.7g21.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Hunaja 34g112kcal0.2g27.3g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)25g163kcal4g3.7g14.9g1.8g
Oliiviöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g169g555kcal40.5g0g42.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2547kcal110.6g194.8g135g51.6g
Valittu annoskoko1250g1274kcal55.3g97.4g67.5g25.8g
Annoskoko puolitettuna625g637kcal27.7g48.7g33.8g12.9g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146756