Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi496g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 50g37kcal6.5g0.5g0.2g3.4g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 54g474kcal0g0g53.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 645g2213kcal65.7g451.4g7.7g22.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5447kcal144.4g903.8g123g52g
Valittu annoskoko1250g2723kcal72.2g451.9g61.5g26g
Annoskoko puolitettuna625g1362kcal36.1g226g30.8g13g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760