Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl426g511kcal80.9g3.8g18.3g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g312g143kcal1.9g34.3g0g0g
Hunaja 19g63kcal0.1g15.3g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g190g114kcal1.9g8.5g7.6g1.1g
Sipuli (kuorittu)106g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g38g15kcal0.4g3.4g0g0g
Vesi152g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1884kcal173.2g140.8g67.4g5.8g
Valittu annoskoko1250g942kcal86.6g70.4g33.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna625g471kcal43.3g35.2g16.9g1.5g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902