Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 107g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 148g484kcal15.6g89.6g3.2g14.6g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g161g563kcal9.7g122.3g2.7g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 268g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen537g177kcal17.7g26.3g0g0g
Oivariini, 60 (100g)27g148kcal0.3g0.3g16.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2743kcal86.6g477g44g35.6g
Valittu annoskoko1250g1372kcal43.3g238.5g22g17.8g
Annoskoko puolitettuna625g686kcal21.7g119.3g11g8.9g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147336