Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g441g749kcal39.6g37.4g48.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g496g297kcal7.4g64.4g0.5g4.5g
Keiju rypsiöljy (Raisio)11g99kcal0g0g11g0g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Ruokakerma Valio 5%220g132kcal2.6g6.2g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2600kcal101.4g224g142.4g11.8g
Valittu annoskoko1250g1300kcal50.7g112g71.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna625g650kcal25.4g56g35.6g3g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583