Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%307g522kcal61.4g0g30.7g0g
Sipuli (kuorittu)138g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g154g43kcal0.9g9.1g0.3g3.8g
Tomaattimurska 307g90kcal1.7g16.3g0.6g5.8g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g31g18kcal1.1g3.1g0.1g0g
Rypsiöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Vesi230g0kcal0g0g0g0g
Punaviini77g54kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1636kcal134.2g70.2g76.2g23.8g
Valittu annoskoko1250g818kcal67.1g35.1g38.1g11.9g
Annoskoko puolitettuna625g409kcal33.6g17.6g19.1g6g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608