Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 491g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g393g94kcal4.7g13.4g0.8g8.2g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g98g344kcal5.9g74.6g1.7g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha157g261kcal29.9g0g15.7g0g
Sipuli 79g24kcal1g3.8g0.2g1.3g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Chili mausteseos, Old El Paso1.6g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0g
Siirappi 16g47kcal0g11.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1579kcal85.2g212.8g37.2g23.8g
Valittu annoskoko1250g789kcal42.6g106.4g18.6g11.9g
Annoskoko puolitettuna625g395kcal21.3g53.2g9.3g6g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147943