Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g864g1080kcal181.4g0g38.9g0g
Sinappi 30g39kcal1.3g4.2g1.8g0.5g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.4g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Rypsiöljy 16g137kcal0g0g15.5g0g
Sipuli (kuorittu)299g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Rypsiöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.3g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala7.1g20kcal1.4g0.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2948kcal376.6g68.4g128.6g12.4g
Valittu annoskoko1250g1474kcal188.3g34.2g64.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna625g737kcal94.2g17.1g32.2g3.1g
Arvot/100g100g118kcal15.1g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148102