Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)263g105kcal2.9g19g1.3g3.7g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g169g101kcal1.7g7.6g6.8g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha270g448kcal51.3g0g27g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g135g34kcal1.4g7.7g0g3.4g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Chili mausteseos, Old El Paso3.4g10kcal0.3g1.7g0.2g0g
Suola, annos 3g4.1g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 270g261kcal8.1g52.9g0.9g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1991kcal135g190.8g73g26.2g
Valittu annoskoko1250g996kcal67.5g95.4g36.5g13.1g
Annoskoko puolitettuna625g498kcal33.8g47.7g18.3g6.6g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185