Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha235g390kcal44.6g0g23.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g159kcal0g0g17.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g161g45kcal1g9.6g0.3g4g
Sipuli 73g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Papu valkoinen, keitetty 293g316kcal24.7g41.1g1g20.5g
Tomaattimurska 235g69kcal1.3g12.4g0.5g4.5g
Vesi, vesijohtovesi 176g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)24g34kcal0.9g2g2.4g0g
Harissa 1 annos = 30 g18g49kcal1.4g9.2g1.5g0g
Ketsuppi, Heinz18g18kcal0.2g4.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2202kcal150g164g93.8g60.8g
Valittu annoskoko1250g1101kcal75g82g46.9g30.4g
Annoskoko puolitettuna625g551kcal37.5g41g23.5g15.2g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149468