-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g434g109kcal5.6g17.4g1.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha434g721kcal82.5g0g43.4g0g
Keittojuurekset, Rainbow163g41kcal1.5g7.8g0.5g0g
Paprika punainen 174g51kcal1.6g7.8g0.7g3.3g
Sipuli (kuorittu)33g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)12g33kcal1.1g2.2g2.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1927kcal185.4g73.6g96.6g8g
Valittu annoskoko1250g964kcal92.7g36.8g48.3g4g
Annoskoko puolitettuna625g482kcal46.4g18.4g24.2g2g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479