Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g378g930kcal68g1.9g22.7g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl28g255kcal0g0g28.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 340g259kcal6.4g52.7g0.7g3.4g
Sipuli 104g31kcal1.3g5g0.2g1.8g
Maustepippuri, annos 1g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi378g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl19g47kcal2.3g0.3g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3045kcal156g119.8g112.2g10.4g
Valittu annoskoko1250g1522kcal78g59.9g56.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna625g761kcal39g30g28.1g2.6g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150205