Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)153g366kcal26.7g0g30.5g0g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)149g88kcal2.1g12.8g3.1g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g149g60kcal2.5g9.8g1.2g2.1g
Paprika punainen 53g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Banderos chunky salsa, annos 300g19g4.4kcal0.2g0.8g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 19g118kcal0g0g13.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g85kcal2.5g17.4g0.3g0.9g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 382g174kcal11.5g18.3g5.7g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 38g145kcal10.6g0g11.5g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 19g72kcal5.3g0g5.7g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g153g536kcal19.8g103.8g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3385kcal165g340.2g152.4g12g
Valittu annoskoko1250g1692kcal82.5g170.1g76.2g6g
Annoskoko puolitettuna625g846kcal41.3g85.1g38.1g3g
Arvot/100g100g135kcal6.6g13.6g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151255